EN
Kabeh Kategori

FAQ

Omah>dhukungan>FAQ

dhukungan

  • Apa sampeyan bisa menehi solusi kamar bersih ing Bio-kimia, Mikroelektronika, Rumah Sakit lan Lab?

    Ya, kita bisa. Wis luwih saka 20 taun nyedhiyakake solusi kamar bersih.
  • Apa aku bisa njupuk sawetara conto sadurunge pesen lan suwene kanggo sampel?

    Ya, Nanging amarga ukuran lan bobot produk, kita kudu ngisi ragad sing cukup. lan wektu pangiriman yaiku 3-7 dina kerja.
  • Suwene aku bisa nampa barang kasebut?

    500 ~ 1000 pcs: 15-20 dina kerja; 1000 ~ 5000 pcs: 20-25 dina kerja; Luwih saka 5000 pcs: udakara 30 dina kerja.
  • Apa produk sampeyan aman?

    Ya, bahan kami ramah lingkungan.
  • Carane sampeyan ngontrol kualitas?

    Unit proyek kamar bersih wis lulus ISO14644-1 lan CE Kita bakal nggawe conto sadurunge produksi massal, lan sawise disetujoni sampel, kita bakal miwiti produksi massal. Nindakake inspeksi 100% sajrone produksi; banjur tindakake pengawasan acak sadurunge dikemas; njupuk gambar sawise dikemas kanggo sampeyan.