EN
Kabeh Kategori

Gambar Company

Omah>Babagan awake dhewe>Gambar Company

Babagan awake dhewe

Shanghai Sffiltech Co., Ltd. didegaké ing taun 1996, sing jembaré 20,000 mater kothak, lan kita minangka produsen barang sing ramah lingkungan, utamane produk penyaringan udara lan pemurnian. Kanggo aplikasi komersial, industri lan kelembagaan. Sffiltech duwe 100,000 lokakarya pemurnian kelas, lan mini-pleat otomatis, lini produksi filter udara clapboard, mesin infus campuran impor Swiss, mesin infus sambungan infus lancar lan peralatan manufaktur filter udara profesional liyane, lan pabrik kita uga dilengkapi kelas kapisan Mesin pengujian metone. Kita sertifikasi kanggo sistem manajemen mutu ISO9001-2000, lan sistem kualitas lingkungan ISO14001-2004. Turnover tahunan kita luwih saka 50 yuta dolar AS.

 

Ing Sffiltech, kita duwe komitmen kanggo nawakake pelanggan kanthi filter desain lan kualitas sing apik, uga karo layanan purna jual tingkat pertama.

Produk kami akeh digunakake ing stan semprotan cat, peralatan pelapis industri, elektronik Hi-tech, instrumen presisi, bio-farmasi, kebersihan panganan, sistem ventilasi lan AC uga industri liyane.

 

Tujuane yaiku "Pusat Pelanggan, Kualitas Pertama lan Kejujuran" kanggo nggawe merek lan layanan kelas kapisan.

Shanghai Sffiltech Co., Ltd. wis nampa reputasi ing antarane para pelanggan saka Eropa, Amerika Utara, Amerika Selatan, Afrika, Timur Tengah lan wilayah global liyane. Kita wis dadi mitra saka akeh perusahaan Fortune Global 500, kayata GM.

Sambutan pelanggan sing teka kanggo negosiasi bisnis lan layanan kanggo lingkungan sing cerah, seger lan alami