EN
Kabeh Kategori

News Company

Omah>News>News Company

  • Shanghai Airfiltech Co., Ltd.
    Shanghai Airfiltech Co., Ltd.
    2018-08-09

    Shanghai Airfiltech Co. Ltd. didegaké ing taun 1996 sing jembaré 20000 mater persegi lan dadi pabrikan utama barang-barang sing ramah lingkungan, utamane produk filtrasi udara lan pemurnian. Kanggo aplikasi industri lan institusi komersial. Airfiltech duwe 100000 gra ...

    Waca Liyane →